1241723717_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tapanani on syödä arkena kevyemmin niin voi pyhänä herkutella. Keitothan ovat kevyitä ja niitä tuleekin usein tehtyä. Etsiskelin jotain eksoottisempaa reseptiä ja kukkakaalicurryn kautta päädyin tähän keittoon. Koska hyvin harvoin seuraan orjallisesti ohjeita, muuntui se tähän muotoon.

Broileri-kukkakaalikeitto 

2 annosta

puolikas kukkakaali
2 porkkanaa
kourallinen vihreitä papuja
5 dl kanalientä liemikuutiosta
300g broilerifileesuikaleita
2,5 dl Cocos & Lime -ruokakermaa
1,5 tl punaista currytahnaa
suolaa, pippuria, persiljaa
 
Paloittele kukkis ja viipaloi porkkanat ohuiksi tikuiksi. Laita ne kiehumaan kanaliemeen. Ruskista broilerisuikaleet ja lisää ne keittoon kun vihannekset ovat kypsiä. Perään vielä ruokakerma, pavut ja mausteet. Kuumenna ja nauti hyvän ruisleivän kera.