Vihdoinkin sain haaveilemani blogin alkuun. Vielä on PIENTÄ säätöä mm. ulkoasun kanssa, mutta kyllä se tästä..

Mutta asiaan: Vappuaattona tehtiin hamppareita. Sämpylät ja pihvit väännettiin perinteisesti itse. Pekoni jätettiin tällä kertaa pois ja korvattiin se homejuustolla. Hyviä tuli ja TOOOSI isoja. Hampparit huuhdeltiin alas Brooklyn American Alella joka minun makuun oli vähän liian kitkerää..

pihveihin: naudan jauheliha + suola, pippuri

lisäksi: jäävuorisalaatti, tomaatti, punasipuli, suolis, cheddar, homejuusto, hampparikastike, bbq-kastike, ketsuppi

Vappupäivän brunssilla oli tarjolla nakkeja, lihapullia, itse tehtyä perunasalaattia ja mozzarella-pastasalaattia sekä parantha-leipiä joiden reseptin bongasin täältä. Näitä voisi tehdä toistekin, jotain lisämakua tosin jäin kaipaamaan. Kuoharina makea italialainen Dolce Canto. Mozzarellasalaatin sävelsin itse.

Mozzarella-pastasalaatti

pastaa

rucolaa

miniluumutomaatteja

kesäkurpitsaa

mozzarellaa paloiteltuna

kastike: oliiviöljyä, balsamicoa, hienonnettua basilikaa, suolaa, pippuria