1247066998_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Olin koko viikon visioinut jotain uutta pastavuokareseptiä. Kukkakaali ja porkkanat jääkaapista oli käytettävä kuten pariinkin ruokaan tungettu Creme Bonjour Culinessen jämä. Yleensä parhaat ruoat syntyvätkin juuri niistä aineista mitä kaapeista sattuu löytämään. Maustekaapin perukoilla oli unholaan jäänyt "mix for Greek salad" joka sisältää oreganoa, basilikaa, meiramia ja timjamia. Sitä kehiin myös! Tämmöistä siitä sitten tuli ja täytyy sanoa että parasta ruokaa mitä olen aikoihin syönyt.

Broileri-feta-kasvis-pastavuoka

3 dl pastaa
300 g broilerin fileesuikaleita (valkosipulimarinoituja)
1 iso banaanisalottisipuli
3 aurinkokuivattua tomaattia
3 porkkanaa
1/2 kukkakaali
200 g fetajuustoa
2 dl ruokakermaa
2 rkl creme bonjour culinessea
  
suolaa
mustapippuria
broilerimaustetta
currya
persiljaa
greek salad-maustetta
basilikaa

Ruskista broilerin suikaleet ja sipulisilppu. Lisää lopuksi pilkotut aurinkokuivatut tomaatit. Suikaloi porkkanat, paloittele kukkakaali ja keitä ne pastan kanssa lähes kypsäksi. Yhdistä kahden pannun sapuskat ja mausta. Kuutioi feta ja lisää pannuun ruokakerman ja creme bonjourin kanssa. Sekoittele. Laita 200 asteiseen uuniin n. 30 minuutiksi. Lisää valmiin annoksen päälle pilkottua tuoretta basilikaa.

1247067141_img-d41d8cd98f00b204e9800998e