Tämä on Valion maustetun rahkapurkin kyljestä repäisty ohje johon piti laittaa oma käden jälki. Kuorrute mansikanmakuisesta tomusokerista (tein kaksinkertaisen annoksen) ja vielä mustikkaa sisään. Pieni kahvittelija totesi: "Hei täällä on joku yllätys sisällä!" Sitruuna ei maistunut juurikaan ja ilman mustikkayllätystä ja mansikkakuorrutetta olisi muffareista tullut aika mauttomia.
Rahka-mustikkamuffinit
taikina:100 g margariinia1 1/2 dl sokeria1 muna1 prk (200 g) maustettua rahkaa sitruuna3 dl vehnäjauhoja2 tl leivinjauhetta täyte:1 dl pakastemustikoita1 tl perunajauhoja kuorrutus:2 dl mansikanmakuista tomusokeriavajaa 2 rkl vettäVaahdota pehmeä voi ja sokeri kevyesti. Vatkaa joukkoon muna. Lisää rahka ja jauho-leivinjauheseos. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Jaa puolet taikinasta muffinipellin syvennyksiin tai paperisiin pieniin amerikanmuffinivuokiin. Lisää mustikkatäyte ja päälle loput taikinasta. Paista 200 asteessa uunin keskiosassa 15 - 17 min. (Tummassa muffinipellissä riittää paistoajaksi n.15 min.) Valmista kuorrute yhdistämällä mansikanmakuinen tomusokeri ja vesi ja kuorruta muffinit seoksella. Anna kuorrutteen jähmettyä. Koristele halutessasi ja aseta tarjolle.