Kotimaan matkailukohteemme tällä kertaa oli Jyväskylä. Viikonlopun päätavoite oli Jyväskylärock mutta ehdittiin käymään myös monessa muussa paikassa. Mennessä pysähdyttiin Vaajakoskella Naissaaren Antiikkikahvilassa. Sisällä oli ihana tunnelma vanhoine huonekaluineen ja uuneineen. Herkullisia kakkuja ei voinut vastustaa. Puttipajan Wanhasta pajasta tuliaisiksi löytyi paikallista ystävänlakritsia ja kaneliomenateetä. Tee päätyi lopulta itselleni koska tuoksu oli niiiin ihana ja maku myös! Harmittaa etten ostanut savusuolaa kun piheys iski.. Ykkösmausteella näyttää tosin olevan nettikauppakin.

Seppälän kirpputorimarketissa kävin tekemässä astia- ja purkkilöytöjä. Sitten olikin jo jano ja aika jättää auto parkkiin! Aurinkoiselle Bricksin terassille siis. Espanjalainen Mayador Rosee omppusiideri kuulosti hyvälle. Roseeviinille se lähinnä maistui, hieman makeammasta tykkään itse. Onhan tuo näköjään saanut tunnustustakin esim. Helsinki Beerfestivalilta 2007. Abbot Alea en juuri kommentoi, liian humaloitua kuitenkin.

Memphis oli ruokapaikkamme. Mozzarella Chicken ja Pork & Bacon olivat valintamme. Hieman murinaa tuli ohuiksi (!) nuijituista possun sisäfilepihveistä, ei juuri ulkofileestä erottanut. Vihdoinkin sain maistaa Tigeria, oli vielä tarjouksessakin! Perusoluiden joukkoon laitan tämänkin.

Itse festareilla oli yllättävän kattava juomavalikoima. Perussiiderien ja -oluiden lisäksi mm. viiniä, konjakkia ja viskiä. Ei sillä että kahta viimeistä edes joisin.. Ruokatarjonnan testaaminen jäi vain yhteen jaettuun broileripannuun. Ihan OK. Lopuksi vielä blogiin liittymätön kuva tapahtumasta. Tosin ovathan nämäkin aika herkkuja..