Äitini oli saanut tuttavaltaan ison saavillisen tyrnimarjoja tai paremminkin oksia jossa oli marjoja. Minullekin päätyi näitä uusia tuttavuuksia sankollinen. Marjojen irrottamisprosessi oli aika työläs, pienillä saksilla hoidin sen. Sitten googlettamaan miten tyrnimarjat voisi säilöä.. No ei löytynyt hirveästi apuja. Äitini oli yrittänyt tehdä niistä keittämällä hilloa. Yllätyksenä tuli iso musta siemen joka paljastui marjan rikkoutuessa. Huttu näytti kuulemma roskaiselta. Siivilöinnin jälkeen jäljelle jäänyt tuotos olikin luultua mehuisampaa ja hilloksi se tuskin koskaan muuttuu. Päätinkin vain survoa marjat ja siivilöidä kuoret sekä siemenet pois. Sitten valutin mehun jääpalamuotteihin joista siirsin ne seuraavana päivänä pusseihin. Kiisseliä näistä ainakin voisi kokeilla, mm. täällä lisää ohjeita. Juustokakkukaan ei kuullosta huonolta, mutta paljaaltaan syötynä ei ainakaan minun makuhermojani hivellyt.