Nämä muffinssit (tai muffinit, miten vaan) on yhdistelmä kahdesta ohjeestaSekasoppa-blogista. Eikä kannata sortua mihinkään super-kevyt-fetaan kuten minä.

Pestomuffinssit 9 kpl

100 g fetajuustoa
2 rkl pestoa (tai maun mukaan)
muutama aurinkokuivattu tomaatti
2 munaa
1 rkl sokeria
1 tlk ruokakermaa
1/2 dl öljyä
3 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita tai leseitä
2 tl leivinjauhetta
juustoraastetta

Vatkaa sokeri ja munat. Sekoita varovasti öljyn ja kerman kanssa. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja kääntele ne juuri ja juuri sekaisin vaahtoon. Leikkaa saksilla aurinkokuivatut tomaatit taikinaan. Pilko feta pieniksi kuutioiksi. Lusikoi pesto taikinaan, sekoita kevyesti. Peston ei tule sekoittua kokonaan taikinaan. Jaa muotteihin ja ripottele päälle juustoraastetta. Paista uunin alatasolla 200 asteessa 15-20 minuuttia.