Salaatista jäi yli pätkä vuohenjuustoa ja Amarillon Chevreburgerin innoittamana yhdistin sen hamppariin kanafileen kera. Kaivattua vaihtelua meillä tavallisesti esiintyvän naudanlihapihvi+bbq-kastike- yhdistelmän tilalle. Sämpylöiksi pyöräytin kummallisen vihreät nokkossämpylät ilman porkkanaa ja kaurahiutaleita (puolikkaasta annoksesta tulee 4 isoa hampparisämpylää). Nämä valmistuivat grillissä ja nyt sattuikin parempi tuuri sään suhteen!
Vuohenjuusto-kanaburgerit
Mausta broilerit ja grillaa kypsäksi. Laita pari vuohenjuustokiekkoa kullekin fileelle kääntövaiheessa, että ne hieman sulavat. Halkaise sämpylät ja lämmitä niitä hetki grillissä. Aloita burgerin kokoaminen sivelemällä sämpylät paholaisen hillolla. Sitten loput aineet haluamassasi järjestyksessä. Nautiskele.