Viime vuonna toivoin ja sain lahjaksi Mestari Aleniuksen kakkuklassikot- opuksen. Sitä oli jossain kehuttu ja kauniita kakkuja kieltämättä mies on saanut aikaiseksi. Itse kirja ei ole mielestäni kovinkaan toimiva. Reseptit ovat pitkiä tai siltä ainakin näyttää, koska fontti on suuri ja sivut A4- kokoisia. Jokaisen kakun kohdalla on ensin ohjeistettu pohjan teko, vaikka se olisi sama kuin viidessä aiemmassa kakussa. Kannessa kuitenkin on ehkä kirjan parhaiten ideoitu kakku. Reseptiä en siis noudattanut kun vain ulkonäöllisesti. Paitsi, että Aleniuksella tämä oli mansikkakara. Meni muuten jokunen tovi kun asettelin vatut yksitellen pinnalle, huh..
Vatkaa päälle tuleva kerma ja mausta. Sivele kakun pintaan tasaisesti. Asettele päälle vadelmat. Tee hyytelösokeriliemi pakkauksen ohjeen mukaan ja valele kakun pintaan.
Kaulitse vihreä marsipaani 3-4 mm:n levyksi. Leikkaa muutama lehti ja muotoile lopusta kara vadelmalle.