Tattisaaliista riitti vielä toiseenkin ruokaan. Jälkeenpäin harmittaa, ettei aikaa ja innostusta ollut panostaa/ paneutua tattiresepteihin paremmin. Olisihan nämä hienot yksilöt voinut käyttää arvokkaamminkin. Pastaa lopuista tateista ja salamista syntyi. Kokeilin tähän uutta Valion 3 sipulia ruokakermaa, joka sopi oikein kivasti sienten kaveriksi. Tykkään kovasti muistakin saman sarjan maustetuista kermoista.

Tattipasta

tatteja
1 sipuli
muutama valkosipulinkynsi
salamia
1 prk ruokakermaa 3 sipulia
pippuria, tuoretta timjamia
 
lisäksi: täysjyväpastaa

Silppua sipulit ja sienet. Paistele kunnes sienien neste on haihtunut. Lisää salamisuikaleet. Paistele niitäkin hetki. Lisää sitten kerma ja hauduttele. Mausta.