Jotain vanhaa, jotain uutta on erittäin inspiroiva tuunausblogi. Vanha tv saa uuden elämän hyllykkönä ja lipasto muuntuu kankaalla päällystäen. Blogin kautta löysin myös Design Spongen  ja sen Before and after- osion. WAU! Ihan parhaita ovat eläinkankailla päällystetyt sohvat. Aika rohkeita, uskaltaisikohan itse? Marimekkokin on antanut uuden ilmeen toimistotuoleille.
Tämän kaiken hehkutuksen jälkeen esittelen oman before and after- tuotteeni, joka valitettavasti jää laimeaksi noihin verrattuna.

Omistan vanhan lipaston, joka aikoinaan nuoruudessani toimi koulupöytänä (kannen saa siis laskettua alas). Olin jo pidemmän aikaa miettinyt sen uudistamista. Vuosien saatossa suunnitelmatkin olivat vaihtuneet valkolakatusta tummaksi petsatun kautta viimein valkoiseksi. Aika perinteinen muutos kellastuneelle mäntykalusteelle. Vetimet löysin täältä.

Lopputulokseen en ole oikein tyytyväinen. Maali oli ihan hanurista (laittaisin merkin, jos muistaisin sen). Maalikaupan täti sitä suositteli: oli huokeampaa kuin Tikkurilat ja muut tunnetut merkit ja silti hyvää. Siis PITI olla! Tosielämässä se oli hankalaa levitettävää, mutta silti valui ja kuivuikin liian nopeasti. Kolmen maalauskerran jälkeen mänty kuultaa vielä jostain kohdin. Kunhan tuota aikani katselen, niin maalaan sen vielä kerran, ehkä toisenkin. Ensin telalla sitten siveltimellä. Sisustakin on vielä vähän vaiheessa. Ehkä palaan vielä joskus asiaan..