Koska oman asunnon etsintä on yhä käynnissä, piti parvekkeelle viritellä välineitä kesää varten. Vähän kukkia, yrttejä ja salaattiakin kylvin, eipä tuohon muutamaan neliöön hirveästi mahdu.

Grillikausikin on avattu, pihvejä tiristelty moneen otteeseen.

Tällä kertaa valmistui kanainen versio BLT:stä. Leivät voideltiin paholaisen hillolla ja jääkaapista löytyneellä vuohenjuuston jämällä. Olisi tämä jotakin muutakin kastikkeentapaista kaivannut. Ai että odotan juhannusta, Kievaria ja maailman parhaita burgereita!

Chicken BLT KV:n tapaan
 
2 broilerin ohutleikettä
mausteita esim. garam masalaa, piri-pirimausteseosta, cayannepippuria, raastettua limen kuorta..
4 siivua pekonia
punasipuli viipaloituna
tomaattia
salaattia, rucolaa
2 palaa kantripatonkia halkaistuna
paholaisen hilloa, pehmeää levittyvää vuohenjuustoa

Mausta broilerit. Paista pannulla ensin pekonit ja niiden rasvassa sipulirenkaat. Lisää öljyä tarvittaessa. Grillaa broilerileikkeet ja viimeiseksi patonkipalat. Voitele toinen puolisko paholaisen hillolla, toinen vuohenjuuustolla. Kokoa leivät ja nauti!