Jep, näin kävi. Pitkä oli projekti, mutta viimein sain ostettua paketillisen soijarouhetta.
Mitähän kaikkea kivaa tuosta soijarouheesta vielä keksisikään? Pitänee kääntyä Pippurimylly-blogin puoleen.
Valmista soijarouhe. Keitä vesi ja kasvisliemikuutio. Lisää joukkoon soijarouhe ja sekoita koko ajan. Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia kunnes rouhe turpoaa. Jouduin lisäämään vettä, koska soijarouhe imaisi tuon pari desiä hetkessä.
Kuutioi tomaatit ja silppua sipulit. Kuullota sipulisilppu öljyssä läpikuultavaksi. Lisää tomaattikuutiot ja sekoita. Lisää tomaattimurska ja pavut ja anna seoksen muhia 10 minuuttia. Mausta. Sekoita joukkoon turvonnut soijarouhe.
Valmista pinaattimuhennos. Ryöppää pinaatinlehdet nopeasti kiehuvassa vedessä. Valuta ja purista vesi pois. Hienonna pinaatti ja sekoita joukkoon raejuusto,kerma ja munat. Mausta.
Kokoa lasagne voideltuun vuokaan. Asettele vuoan pohjalle lasagnelevyjä. Lisää päälle kerros tomaattikastiketta ja pinaattimuhennosta. Tee samanlaisia kerroksia kolme lisää. Lisää väleihin ja päälle juustoraastetta.
Kypsennä lasagnea 200 asteessa n. 45 minuuttia.