Satunnaisia käsitöitä. Todellakin! Tämä vuosi on ollut jokseenkin hiljainen käsitöiden suhteen. Yhden juhannusruusun virkkasin lahjaksi siskon täyttäessä pyöreitä talvella. Juuri muuta mainittavaa ei ole tullut tehtyä

Isoäidinneliöpeitto on yhä kesken, ei siitä tosin montakaan neliötä enää puuttuisi (lappuja valmistui edellisen tilanneseurannan jälkeen tiuhaan tahtiin, mutta postaus vaan jotenkin jäi). Tuolla jossain varastohuoneen perukoilla tavarakasan alimmaisena se odottaa valmiiksi tulemista. Ehkä saan vielä joskus innostuksen sen loppuun saattamiseen..

Muutaman viikon sairaana makaillessa tulee ideoita ja innostusta aika lailla, varsinkin jos eksyy ravelryyn. Ihan kohta kaverille syntyvälle pienelle olisi tarvetta tehdä jotain, vaikka peitto. Suunnittelin tapani mukaan ihan jotain muuta, mistä ei sitten tullut mitään. Sitten löysin Kirsti Hallamaan linnut ja niistä vapaavirkatun peiton. Vapaavirkkaus vaikuttaa niin omalta jutulta. Olen vasta tehnyt lintuja ja niiden yhdistäminen eli itse vapaavirkkaus on vielä edessä, mutta silti! Tässä ekan viikon aikaansaannokset.

Flickr:stä Anna K:lta löytyy myös ihastuttavia vapaavirkattuja lintupeittoja. Sellaiseen pyrin!