Viikon Dublinin lomalla ehtii vielä:


Käydä turistille pakollisessa Guinness Storehousessa ja nousta ihan älyttömän korkean rakennuksen huipulle lasiseen pyöreään pubiin, josta on näkymä yli kaupungin, hörppäämään täydellisesti lasketun Guinnessin.


 
Käydä toisessa turistille pakollisessa eli Jamesonin Distilleryssä tutustumassa viskin valmistukseen ja nappaamassa erinomaisen viskinmaistajan kunniakirjan.




Syödä kahdestaan kunnon rib-eyen kaikkine miljoonine lisukkeineen ja jälkkäriksi vielä jätskiannoksen sekä omenapaistoksen Bull & Castlessa.


 
Hämmästellä entiseen pankkiin ja kirkkoon tehtyjä pubeja ja nauttia pintin jotain muutakin stoutia.


 
Todeta, että Oliver St. John Gogarty on täpötäynnä turisteja aamusta iltaan ja, että heidän carverynsä ei ole läheskään niin hyvä kuin aiemmin nauttimamme.


 
Nousta taas DARTin kyytiin ja matkata raiteita pitkin Howthiin.


 
Patikoida hienoissa maisemissa rannikkoa pitkin, tarrautuen välillä puskiin ja kallionseinämiin korkeanpaikankammon ottaessa vallan.


 
Ottaa palkinnoksi hengissä selviytymisestä nice cup of tea ja kinuskista kakkua.


 
Huokailla niin suloisien talojen perään.


 
Kuunnella aika monta kertaa Wiskey in the jarin ja kokeilla miltä maistuvat osterit Guinnessin kera.

 
Testata lähipubin Beef and Guinness stew:n.


Todeta, että loma on ohi ja kotimatka edessä.