sunnuntai, 10. kesäkuu 2012
Uuden kaalin rantauduttua lähimarkettiin, oli aika tehdä kesän ensimmäinen kaalisalaatti ribsien kaveriksi
(huomaa kielot, älä muovikippoa). Jossakin ohjeessa oli sinappia ja cayannepippuria, jotka yhdistin kätevästi ja käytin hemmetin tulista
Kipu-sinappia. Kaksi ruokalusikallista oli hieman liikaa, helpotusta tarjosi kylmä olut.
Coleslaw
pieni uuden sadon kaali
1 porkkana
pari varrellista punasipulia
1 prk (200 g) turkkilaista jogurttia
2 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl sitruunamehua
1 rkl Kipu-sinappia
persiljaa, suolaa, sokeria
Suikaloi kaali ja sipulit ohueksi. Raasta porkkana. Sekoita kastikkeen aineet keskenään, maistele ja mausta lisää jos tarvis. Yhdistä salaatti ja kastike.