1246794827_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kotivinkin 9/09 ohje palautti mieleeni pakasteessa olevan pussillisen korvasieniä. Nehän piti käyttää pois uusien tieltä. Tarjoilin muhennosta tuorepastan sekä grillattujen, öljyllä ja valkosipulilla siveltyjen maalaisleipäviipaleiden kanssa.

Korvasieni-nokkosmuhennos (kahdelle)

1 sipuli
voita
2 dl ryöpättyjä korvasieniä
1 dl ryöpättyjä nokkosia
2 dl ruokakermaa (+ 1rkl creme fraichea)
1 kasvisliemikuutio
(suolaa)

Hienonna sipuli ja kuullota se voissa. Hienonna korvasienet ja nokkoset. Lisää korvasienet pannulle ja hauduta hetki. Lisää mukaan nokkoset ja sekoita. Kaada kerma kasvisten joukkoon ja mausta liemikuutiolla. Lisää tarvittaessa suolaa. Anna muhennoksen muhia miedolla lämmöllä. Voit lisätä hiukan vettä tarvittaessa.