Raikkaan omenasangrian ohjeen bongasin erään etelä-savolaisen vierasvenesataman terassilta. Tähän olisi sopinut myös kanelitanko sekä jokin yrtti esim. sitruunamelissa tai minttu. Valitettavasti eivät kuuluneet mökin yrttipenkin valikoimiin.

Vaalea sangria

2 osaa valkoviiniä (meillä Black Tower)
1 osa omenamehua
1 osa sitruunalimpparia
limeviipaleita
omenakuutioita
    
 

Mökillä ruoka on aika samankaltaista läpi kesän. Yleensä muurikalle heitellään erilaisia vihanneksia ja itse marinoitua lihaa tai broileria. Tällä kertaa tehtiin pikkupihvejä possun sisäfileestä parilalla ja keitettyjä perunoita, porkkanoita, kukka- ja parsakaalia. Tähteeksi jääneet vihannekset laitettiin folionyytteihin pippurituorejuuston kanssa ja nautittiin saunan jälkeen makkaran kera.