Nyt löytyi uusi pizzasuosikki, jee! Ja kananmuna täytteenä kruunasi kaiken! Olen kyllä ollut tietoinen tälläisesta mahdollisuudesta, olikohan jossain turkkilaispaikassa aikoinaan Finlandia-nimellä. Monella listalla tämä rakentui pekonin ympärille, itse käytin hyvin maustettua jauhelihaa, toimii!. Alkuperäisen sykäyksen tähän munakokeiluun antoi Ekku.

Pohjan päälle tässä järjestyksessä:

yrttimaustettua tomaattimurskaa valutettuna
valkosipulimurskaa
150g mozzarellaraastetta
 
400g naudan jauhelihaa
mausteinaan: suolaa, mustapippuria, paprikamaustetta, piripiriä (reilusti), barbeque+cayenne-mausteseosta, oreganoa
 
miniluumutomaatteja
2 pientä maustekurkkua
kesäsipuli
3 munaa

Paista pizzakivellä kunnes munat ovat hyytyneet. Herkuttele!