Myös simppelillä reseptillä voi saada hyvää aikaan. Ihanaa maustamattoman jogurtin kanssa.

Puolukka-vaniljahillo

1 kg puolukoita
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
1/2 dl vettä
1 vaniljatanko

Pane puolukat, hillo-marmeladisokeri, vesi ja halkaistu sekä raaputettu vaniljatanko kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljaa poreillen 10–15 minuuttia. Jäähdytä vartti, poista vaniljatangon puolikkaat ja purkita. Säilytä hillo jääkaapissa. Nauti viilin tai jogurtin kanssa. Hillo sopii myös rahka- ja kermajälkiruokiin tai herkullisiin leivonnaisiin.
Vinkki! Halutessasi vahvemman vaniljan maun pane hillo vaniljatankoineen jääkaappiin 1-2 vuorokaudeksi ennen purkitusta. Näin minä tein!