Vaikka blogini on vasta reilu puoli vuotta vanha, olen jo päätynyt selailemaan sitä ruokaideoita etsiessä. Aiemmin olen päätynyt tämän kukkakaalicurryn kautta tähän keittoon. Nyt testasin sitten viittaamani curryn. Punainen currytahna sekä "tuore" punainen chili antoivat tujakkaa potkua. Lainausmerkit siksi että nappasin chilin pakastimesta. Thai-kaupan täti neuvoi: *pese ja kuivaa chilit  *poista kannat  *laita rasiaan ja pakastimeen. Näin on aina tuoretta chiliä saatavilla ja on helpompi leikata kuin kuivattua.

Kukkakaalicurry  4 annosta

 
Paloittele kukkakaali pieniksi kukinnoiksi ja kuutioi kanta. Kuori ja suikaloi sipuli. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet ja leikkaa malto kuutioiksi. Kuullota sipulia ja paprikaa paistokasarissa muutama minuutti. Lisää curry ja kukkakaali ja anna kuumentua. Lisää kookosmaito ja mausteet ja kypsennä noin 10 minuuttia kannen alla. Tarkista maku ja sirottele pinnalle silputut yrtit. Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lihan tai kalan lisäkkeenä.