Virallisesti kai tätä pitäisi syödä aattoaamuna, mutta meillä tämä toimi välipäivien kevennyksenä (fyysisesti muttei henkisesti). Kunnon haudutuskattila olisi ollut tarpeen, kiehui jokusen kerran yli ja pohjaankin otti.. Raivostuttavaa!

Riisipuuro (ohje riisipussin kyljestä)

2 dl vettä
2 dl puuroriisiä
1 l maitoa
0,5 tl suolaa

Kiehauta vesi kattilassa ja lisää riisi. Anna kiehua pari minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riisiin.
Lisää maito ja keitä hiljalleen kannen alla, välillä sekoittaen, noin 40 minuuttia. 
Mausta puuro suolalla.

Sekahedelmäkeitto

1 ps kuivattuja sekahedelmiä
1 l vettä
0,5 dl sokeria
1 kanelitanko
2 rkl perunajauhoja

Huuhtele sekahedelmät hyvin ja keitä sitten sokerilla ja kanelitangolla maustetussa vedessä, kunnes ne turpoavat ja pehmenevät (noin 20 minuuuttia).
Ota kanelitanko pois ja suurusta liemi kylmään vesitilkkaan sekoitetuilla perunajauhoilla. Lisää suurus kiehuvaan liemeen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kun kiisseli pulpahtaa muutaman kerran ota se pois levyltä.
Kaada tarjoiluastiaan, sokeroi pinta kevyesti. Tarjoa kylmänä riisipuuron kanssa.