Kyllä, tunnustan katsovani Martinan ja Eskon Vauvakuumetta. Tällaista risottoahan he kokkasivat viime jaksossa. Tämä oli ihka ensimmäinen tekemäni oikea risotto ja syömäni myös. Yllätyin todella positiivisesti lopputuloksesta, joku kerta kokeilen vielä valkoviinillä ja parmesaanilla höystettynä. Hyvää tämä oli jo ennen vuohenjuuston lisäystä. Ohjeistusta katsoin riisipaketin kyljestä sekä Kasvisliemestä. Ruokaisaa ihan tällaisenäänkin, mutta seuraksi paistettiin vielä omin käsin kuivamaustettuja broilerin fileitä jotka nekin kuin yllättäen onnistuivat aivan nappiin, wu-huu! Harvinaista viime aikoina tässä keittiössä..

Kanttarelli-vuohenjuustorisotto (2 annosta)

öljyä
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1,5 dl risottoriisiä
n. 4-5 dl kanalientä (kasvislientä jos haluaa kasvisversion)
2 dl paistettuja kanttarelleja
1 dl ruokakermaa
suolaa, mustapiuppuria, timjamia
100 g tuorejuustoa vuohenmaidosta (Chavroux)
 

Pilko ja kuullota sipulit. Lisää riisi ja kuullota, kunnes riisinjyvät alkavat muuttua hieman läpikuultaviksi.
Lisää osa kanaliemestä ja anna imeytyä lähes kokonaan. Lisää näin lientä vähitellen. Lisää loppupuolella ruokakerma, kanttarellit ja mausteet. Lisää viimeiseksi vuohenjuusto, sekoita joko kunnolla sekaan tai jätä sattumia.