Päätin ottaa rohkeasti seuraavan askeleen ja laajentaa blogiani myös käsitöiden puolelle. Niitä kun kuitenkin vaihtelevalla innostuksella harrastan. Viimeaikoina on tullut tehtyä aika paljonkin kaikenlaista kun aikaa on ollut. Palaan pari kuukautta ajassa taaksepäin ja esittelen jouluksi väkertämiäni juttuja. Surauttelin uudella ompelukoneellani  tyynynpäällisiä,  pehmosydämiä ja pullopusseja, neuloin lapsille nopeasti valmistuvia Bunny Nuggetteja Herkun ja Koukun innostamana sekä askartelin huovasta avaimenperiä. Niihin idea on otettu Kaikkien Aikojen Joulu- lehdestä.

Kuvat hieman heikkolaatuisia, kiireessä ennen pakettiin käärimistä räpsäistyjä.

 

Lankalaatikon kätköistä löytyi myös vuosia sitten neulotut lapaset joista piti tulla siililapaset. Kappas kummaa olivat sitten kesken jääneet. Nyt olikin helppo homma koukuta niihin piikit ja ommella silmät sekä nenä.

Löysin myös hauskan kierrätysidean kananmunakennoista tehdyistä ruusuista. Muutama kranssi lähti pukinkonttiin. Vanhoihin aterimiin liimasin kuumaliimalla magneetin (painavempiin parikin) ja kiedoin nauhaa ympärille. Näitä on tehty monessakin blogissa, enää en tosin muista mistä nämä alunperin löysin. Tykkäsin näistä niin, että Itsellekin jätin muutaman.