Kaikki alkoi taas LOISTOideasta tehdä tilkkupeitto neulomalla. Näitä ideoita tulee enemmän kun ehdin toteuttaa. Ehkä hyvä asia on se, että jo seuraavana päivänä idea tuntuu aivan järjettömältä. Tämä peitto oli tarkoitus tehdä eri neuletekniikoilla ja eri harmaan sävyistä. Sileän neuleen lappuset olivat helppo homma, mutta jo palmikkolapun saaminen samoihin mittoihin tuotti hankaluuksia. Reunoistakaan en saanut siistejä. Novitasta huomasin myöhemmin tällaisen version peitosta ja Herttakin esitteli äskettäin omat lappunsa. Siispä hylkäsin ainakin toistaiseksi tuon suunnitelman ja vaihdoin puikot koukkuun. Isoäidin neliöitä siis. Jonkinmoisen kasan (reilut 30) ehdin väsätä, kunnes into jotenkin YLLÄTTÄEN lopahti. Lopputulos näytti hieman laimealta. Sitäpaitsi yksi värisävy ei ollut harmaa vaan vaaleanruskea, ne nyt menee ainakin hylkyyn. Ja TAAS lähdettiin hakemaan uutta potkua projektiin.

Ajattelin josko tekisin niistä eri kokoisia ja myös lappujen kerroksiin eri värejä. Moni muu olikin keksinyt tämän jo aikaisemmin, tunnetaan nimellä Babette. Väriskaalaa laajensin myös mustan ja luonnonvalkean verran. TOIVOTTAVASTI tämä idea ja innostus on nyt pysyvä. Pitänee väsätä jonkinlainen toimintasuunnitelma lappujen yhdistämistä varten ettei vaan tule tehtyä ylimääräisiä (heh). Jatkossa nähdään tuleeko tästä peitto, pannulappuja vai iso kasa purettavaa.. Yritän tsempata (ruoskia) itseäni mm. tämän avulla.

Väliaikatyönä virkkailin kukkasia. Nämä olivat niin minua varten, koska valmistuvat hetkessä. Takapuolelle ompelin hakaneulan joten kukan voi kiinnittää pipoon, paitaan, laukkuun.. Kukan ohje myöskin Pientä Kivaasta.
 
                                                             ***
 
LISÄYS: Työn etenemisen seuraamisen vuoksi kirjaan itselleni ylös 5 isoa, 5 aika isoa, 43 normaalia ja 10 pientä lappusta.