Piirakan lisäksi karviaisia jäi siis vielä hilloonkin. Aika kivasti banaani pehmensi karviaista ja karviainen taas kitki kirpeydellään banaanin makeutta. Erinomaista tämä on ainakin jogurtin kaverina. Kääretorttuun tai täytekakun väliinkin voisi sopia. Tämä on yhdistelmä kahdesta ohjeesta. Kokeilkaa ihmeessä! 

Karviais-banaanihillo
 
800 g karviaisia
½ dl vettä
2 banaania
½ kg Dansukker Hillosokeria
ripaus jauhettua inkivääriä

Perkaa ja huuhdo karviaiset. Mittaa marjat, vesi ja inkivääri kattilaan. Keitä kymmenisen minuuttia. Lisää banaanit paloina ja soseuta ainekset.
Kaada seos takaisin kattilaan ja lisää joukkoon hillosokeri. Keitä kymmenisen minuuttia. Jäähdytä hilloa puolisen tuntia. Jaa hillo puhtaisiin tölkkeihin ja sulje kansilla. Säilytä viileässä.