Alkuun OIKEIN MAKOISAA JOULUA kaikille! Eilen moni muukin halusi toivotella sitä, joten netti toimi vain pätkittäin.. Sitten syötäviin lahjoihin. Dansukkerilta löytyivät nämä marsipaanin ystävän jouluiset pallerot. Melkoisen helppo ja nopea resepti. Baarikaappia tutkailtuani lisäsin puoleen taikinaan Malibu-likööriä, toiseen puoleen Amarettoa. Kannattaa lisätä tomusokeria ja mantelijauhetta, jos marsipaanimassa noista kovin notkistuu. Taikina oleili hetkisen pakastimessa, jonka jälkeen se oli sopivan jähmeää pyöriteltävää. Suklaakin kovettui nopeasti pintaan.

Vanhan ajan joulumarsipaanit (26 kpl)

0,5 dl vispikermaa
0,75 dl vehnäjauhoja
35 g mantelijauhetta
150 g Dansukker Ruokotomusokeria tai Tomusokeria
(puoleen taikinaan 1 rkl Malibua, puoleen 1 rkl Amarettoa)

Sekoita kerma ja jauhot kattilassa, kiehauta koko ajan sekoittaen, kunnes seos muodostaa kattilan laidoista ja pohjasta irtoavan pallon. Jäähdytä. Lisää mantelijauhe ja tomusokeri. Sekoita kunnes massa on pehmeän muotoiltavaa ja tasaista. Kääräise marsipaanipötkö kelmuun ja pane jääkaappiin pariksi tunniksi.

Tuunaa marsipaania!
• Pyörittele marsipaanimassa palloiksi tai kolmioiksi, kasta ne sulatettuun valkoiseen tai tummaan suklaaseen ja koristele välittömästi Dansukker Väriraesokerilla tai appelsiininkuorisuikaleilla.
• Mausta marsipaanimassa ruokalusikallisella konjakkia tai likööriä. Pyörittele palloiksi ja kasta sulatettuun suklaaseen.
• Sekoita marsipaanin joukkoon ruokalusikallinen Dansukker Vaniljasokeria ja desilitra hienoksi hakattuja kuivattuja hedelmiä.
• Värjää marsipaani karamellivärillä vaaleanpunaiseksi tai vihreäksi ennen konvehdeiksi pyöräyttämistä.