Chorizo-vodkapasta
Lämmitä pannulla tilkka öljyä ja lisää raastettu valkosipuli. Lisää vodka, tomaattipyree ja kerma. Anna kiehua noin 10 minuuttia niin, että alkoholi haihtuu. Mausta seos sokerilla, suolalla ja mustapippurilla. Lisää keitetty pasta, chorizo, kaprikset ja mustat oliivit. Lopuksi lisää vielä kirsikkatomaatit ja anna niiden pehmetä hieman, noin 1-2 minuuttia. Koristele annos parmesanjuustolla ja basilikalla.
Koska NAINEN haluaa myös jälkkäriä, hän teki jonkinsorttista kaura-omenapaistosjuttua. Pilkottuja omppuja vuokaan. Keskenään sekoitetaan Oivariinia, kaurahiutaleita, kookoshiutaleita, mantelilastuja, fariinisokeria, vaniljasokeria ja kanelia. Omppujen päälle siirappia ja kauraseos murentaen. Vajaa tunti 200 asteessa ja homma oli valmis. Ja vaniljakastiketta tietysti kaveriksi. Siitä pömpöttävän vatsan kanssa sohvalle, röyh!