Olin viime viikon reissussa töiden merkeissä ja söin peräti 3 kertaa ulkona: huoltsikkatasoisen lehtipihvin ravintolahintaan Amarillossa, tofua yakiniku-kastikkeessa Introssa ja kreikkalaisen kasvis-lautasen Kreetassa. Surullista, että tuo ensimmäinen oli näistä huonoista paras. Tai no oli orektiko-lautanenkin hyvä, mutta pitaleipää oli vain nimeksi, munakoisodippi kamalaa ja nälkäkin jäi. Tofusta en myöskään tykännyt tai eihän se miltään maistunut, natisi vain hampaissa.

"Vadelmahilloinen kinuskipäällyksellä on paras, mutta joskus pitää kokeilla jotain muutakin vain todetakseen, että vadelmahilloinen kinuskipäällyksellä on paras"

Jos päättää vierottautua netistä viikoksi, ehtii virkata enemmän tipupeittoa. Tiistaina tuli nimittäin viesti, että peiton tuleva omistaja on nähnyt päivänvalon. Kiire!

Sunnuntaina isä ja ukki saivat kakun ilman kikkailuja, kiireisen leipurin malliin. Kokeilin ensimmäistä kertaa "lasillinen munia, lasillinen sokeria, lasillinen jauhoja"- ohjetta. Sisällä rahka-kerma-lakkahillo.