Jos viettää viikon kaupunkiloman Dublinissa, ehtii ainakin:


Käydä Dublinin vanhimmassa vuonna 1198 avatussa pubissa.


 
Nauttia paikallista siideriä ja olutta.


 
Ihailla Phoenix-puiston vihreyttä ja kaupungin halki virtaavaa Liffeyä.


 
Syödä fish and chipsin (jos ei ole kala-allerginen).


 
Herkutella Baileysilla; kakkuna tai jäillä.


 
Nähdä taidokkaita mosaiikkilattioita.


Tilata tasting trayn, vertaillakseen eri oluita.


 
Katsoa, kun täydellisesti paistetusta fileestä leikataan siivuja, kauhotaan oheen juureksia, herneitä, perunaa kolmella tapaa, jotain mysteeriksi jäänyttä yrttistä juttua sekä gravyä ja vetää sisuksiinsa parhaan carveryn ikinä.


 
Palata takaisin joen pohjoispuolelle Ha'Penny Bridgeä pitkin ja suunnistaa majapaikkaan The Spiren avustuksella.




 
Vierailla Temple Barin lauantaisilla ruoka-markkinoilla.


Junailla itsensä DARTilla Greystonesiin ja heittää 7km:n Cliff Walkin Brayhin.


 
Pysähtyä hetkeksi nautiskelemaan markkinoiden herkkuja; skonsseja ja omenamehua.




Palkita itsensä patikoinnin päätteeksi Porterhousen Irish Stew'llä ja Old Smokey kanaburgerilla ja tykästyä heidän Temple bräu lageriinsa.