Eilisiltaisessa kisakatsomossa vedeltiin salaattia, hieman tuollaista äijämäistä. Keltuaiset menivät koviksi ja kastikekin puuttui, mutta onneksi Leijonat vetivät homman kotiin.

Valko-Venäjä-Suomi 0-1 -salaatti  kahdelle

2 munaa
kourallinen cashewpähkinöitä
6 siivua pekonia
2 punasipulia
pari valkosipulinkynttä
pari palaa ruisvuokaleipää
salaattisekoitusta
miniluumutomaatteja
emmental-tyyppistä juustoa

Keitä munat niin, että keltuaiset jäävät löysäksi (5 min?). Paahda pähkinät kuivalla pannulla, kippaa sivuun. Lisää paloitellut pekonit ja viipaloidut punasipulit muhimaan pannulle. Paista kunnes pekoni on ruskistunut ja sipulit kuullottuneet. Siirrä talouspaperin päälle valumaan. Lisää pannulle tarvittaessa hieman öljyä sekä puristetut valkosipulinkynnet. Leikkaa leivät kuutioiksi ja paista pannulla rapeiksi. Lado ainekset lautaselle ja kruunaa koko homma haluamallasi kastikkeella (esim. oliiviöljy-viinietikka-sitruunamehu+mausteet olisi voinut toimia).