Viime sunnuntaina toinen osapuoli lähti lomailemaan etelän lämpöön ja toinen jäi sateiseeen Hämeeseen. Onneksi olin varannut lohturuokaa kaapin täydeltä. Aamupalan jälkeen napsin vähän karkkia. Väliin tietysti hieman sipsejä, jotta pystyin mättämään lisää karkkia..

Jossain vaiheessa havahduin tekemään ihan oikeaa ruokaakin, kreikkalaishenkistä pizzaa. Lätyssä ei mitään erikoista ole, mutta pitkästä aikaa se onnistui tosi hyvin. Vaikken muistanutkaan jauhottaa tai öljytä foliota johon pizzan kasasin. Tulipahan testattua, ettei se ole aivan välttämätöntä.

Tomaattikastikkeen keittelin kokonaisista säilyketomaateista, sipulista ja valkosipulista. Maustoin oreganolla, basilikalla, suolalla, sokerilla ja pippurilla. Pohja koostuu pizzajauhoista, kuivahiivasta, vedestä ja öljystä. Täytteeksi punasipulia, kalamataoliiveja, miniluumutomaatteja ja fetaa (suosikkifetakseni on yllättäen noussut Euroshopperin salaattijuustopala). Valmiin tuotoksen päälle vielä rucolaa. Voittaa lähipizzerian mauttoman aura-salami-paprikan mennen tullen!