Olin koko viikon visioinut jotain uutta pastavuokareseptiä. Kukkakaali ja porkkanat jääkaapista oli käytettävä kuten pariinkin ruokaan tungettu Creme Bonjour Culinessen jämä. Yleensä parhaat ruoat syntyvätkin juuri niistä aineista mitä kaapeista sattuu löytämään. Maustekaapin perukoilla oli unholaan jäänyt "mix for Greek salad" joka sisältää oreganoa, basilikaa, meiramia ja timjamia. Sitä kehiin myös! Tämmöistä siitä sitten tuli ja täytyy sanoa että parasta ruokaa mitä olen aikoihin syönyt.
Broileri-feta-kasvis-pastavuoka
3 dl pastaa300 g broilerin fileesuikaleita (valkosipulimarinoituja)1 iso banaanisalottisipuli3 aurinkokuivattua tomaattia3 porkkanaa1/2 kukkakaali200 g fetajuustoa2 dl ruokakermaa2 rkl creme bonjour culinessea suolaamustapippuriabroilerimaustettacurryapersiljaagreek salad-maustettabasilikaaRuskista broilerin suikaleet ja sipulisilppu. Lisää lopuksi pilkotut aurinkokuivatut tomaatit. Suikaloi porkkanat, paloittele kukkakaali ja keitä ne pastan kanssa lähes kypsäksi. Yhdistä kahden pannun sapuskat ja mausta. Kuutioi feta ja lisää pannuun ruokakerman ja creme bonjourin kanssa. Sekoittele. Laita 200 asteiseen uuniin n. 30 minuutiksi. Lisää valmiin annoksen päälle pilkottua tuoretta basilikaa.