Alkuviikko oli hanurista, mutta loppua kohden fiilis alkoi parantua. Syystä, että bongasin kivasta kaupungista hemmetin hyvän keikan, hemmetin hyvällä lämppärillä. Suunta kohti Jyväskylää siis!




Ruokapaikkamme oli Brick's. Miehellä olutbratwurstia, prässättyä porsaanpotkaa, marmorihärkää ja smetanahapankaalia. Melko tyytyväinen oli annokseensa, ainoastaan possulta olisi enemmän makua odottanut. Minulla äijäannos ranskalaisia, tervasipulia sekä samaista bratwurstia ja marmorifilettä. Mauttomuus vaivasi tätäkin annosta, lähinnä kastiketta. Näin kala-allergikkona moni hyvä annos oli menty pilaamaan sardellia sisältävällä kastikkeella.

Pubeista ehdittiin kiertämään:

* Vihreä Haltiatar - Tunnelmallinen pikkupubi (ei musiikin osalta, kanava oli Nova?), melkoisen mielenkiintoiset hanatuotteet: katajainen Williams fraoch heather ale ja Meantimen karpalo stout
* O' Malley's - Tultiin olusille ennen keikkaa. Jypin peli käynnissä ja paikka täynnä, tiskillä sai jonottaa kauan. Himoitsin vehnää, jouduin tyytymään Leffeen. MIES kerkesi imaisemaan pari hanaerikoisuutta: Porterhousen Red Alen Hop Headin (korjasi MIES) ja Fuller'sin Jack Frostin, karhunvatukkaisen marjaoluen
* Parnell's - Keikan jälkeen jaksettiin vielä yksille moikkaamaan paikallista kaveria ja sain viimein sen Hoegaardenin. Puoli yhden jälkeen ei ollut tungosta. Minä baarissa pilkkuun saakka, rasti seinään..

Shoppailua, pubeja, mättöevästä ja se keikka, melko täydellinen päivä/ yö. Kiitos MyGrain & Insomnium! Ja viikon päästä uusiks: eri kaupunki, eri keikka, eri pubit, eri eväät. Melko villiä..